Klacht: Onbestaande adres appartment in London

op 28 september 2016 over Expedia in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op mijn mail van voige week de 21ste heb ik nog geen reactie ontvangen. Ik heb betaald voor een appartement met reisplannummer 7212128461701. In london aangekomen, blijkt er een doodnormale woning van een familie te zijn op het adres. Wij moesten zoeken naar een andere verblijfplaats. Er werd gebeld naar die mensen van wenrworth appartment, maar er werd niet opgenomen. Ik heb jullie proberen te bereiken, ook niet telefonisch bereikbaar. Het adres op de reisplanner, is niet hetzelfde adres dat in de mail van de meneer staat. Ik wil dat jullie de betaling aan Wentworth appartment intrekken, want het is interecht.

Gewenste Oplossing:

Als ik een bevestiging van jullie ontvangen dat het bedrag dat ik betaald heb voor reisplanner 7212128461701 niet betaald hoeft te worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Expedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Expedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SV Geerman