Klacht: Onbeschofte bezorger

op 23 mei 2021 over Uber Eats in de categorie Websites - Online eten bestellen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had Mac Donald menu besteld via Uber Eats
Me bestelling kwam laat en koud en toen ik wat vanzei werdt de bezorger luidruchtig en onbeschoft. Hij vroeg me via app naar me huisnummer want het stond niet op de bestellingsformulier wat ik ook zo raar vondt.
Ik sta altijd voor de deur als het gemeld wordt dat ze dichtbij zijn. Er werdt gemeldt dat hij per fiets kwam terwijl hij met de auto kwam. Ik ben een vaste klant maar na deze ervaring hoef het voor mij niet meer. Ik had Mac Donald gebeld om me ontevredenheid te melden maar blijkbaar was het te druk.

Gewenste Oplossing:

Ik was altijd tevreden totdat ik met deze onbeschofte bezorger te maken kreeg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber Eats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber Eats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Margaritha87