Klacht: Onbeschoft personeel restaurant Duiven

Crossheart op 21 september 2021 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag na lange tijd weer een keer naar de Ikea Duiven. Wij wilde daar ook graag een hapje eten maar eerst moest onze kleine meid eten. De ingang was open naar het restaurant om 10:40 uur dus wij wilde in een hoekje de kleine de fles geven en daarna aansluiten in de rij voor het restaurant. Er kwam meteen een restaurant medewerker naar ons toe gestormd wij zijn nog gesloten! Dus ik vroeg netjes mag ik hier even mijn dochtertje eten geven dan sluit ik zo aan in de rij. Nee mag niet! Dus ik gaf aan dit vind ik erg onvriendelijk en niet netjes hier ga ik een klacht over indienen. Toen kreeg ik te horen dan doe je dat toch lekker! Voor ons nooit meer Ikea Duiven wij rijden wel iets verder naar Eindhoven. Onbeschoft personeel van het restaurant.

Gewenste Oplossing:

Excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Crossheart