Klacht: onbeschoft personeel

op 30 september 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in het kruidvat te willebroek is een meisje dat onvriendelijk tegenover de klanten is heb het zelf vorige week meegemaakt een dat is niet door de klanten te aanvaarden heb ik zelf nu wel ondervonden had het al van enkele vriendinnen vernomen dat het ook voorhadden een moet wel zeggen dat ze er maar juist is begonnen een dat kan ik zeker niet aanvaarden men zegt wel altijd klant is koning maar in dit geval is zij heel irritand een heimelijk een onbeschoft geweest tegenover mij het gaat over een zeker marijke c

Gewenste Oplossing:

ben altijd tevreden klant geweest van kruidvat willebroek al het personeel is vriendelijk een behulpzaam een zo hoord het te zijn vind ik

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door renee de bondt