Klacht: Onbeschoft personeel

op 18 september 2017 over Julia s Pasta in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vanavond 18/09/2017 om 21:15 een pasta besteld en de stoelen stonden al op tafel. Ik pakte een stoel omdat ik rustig mijn pasta wou opeten en ik zwanger ben en super moe van een zware werkdag. Er werd mij gemeld dat ik de stoelen op tafel moest laten omdat ze het expres al op de tafels hadden. Julia’s Amsterdam Sloterdijk sluit om 22:30 waar gaat het mis? Ik meld deze jonge man nog dat ik zwanger ben en mijn pasta rustig wil opeten. Jammer genoeg mocht ik NIET plaatsnemen. SUPER ONBESCHOFT! Ik kom nooit meer terug

Gewenste Oplossing:

-

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Julia s Pasta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Julia s Pasta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esjeromana