Klacht: onbeschoft gedrag en beledigen van de klant door minachting en op stoken mederwerkers

op 17 augustus 2016 over Xenos in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Vanmorgen zoals altijd kom ik vrolijk binnen in uw bedrijf, de nieuwe mensen met en oudere vrouw volgens het meisje in opleiding bij de kassa was het een volle oudere dame uit Limburg.

Zei melde dat ik een klacht kan indienen omdat zei hetzelfde zag gebeuren als ik constateerde van deze onbeschofte dame.

Daar ik nog nooit zolang jullie er zijn zo ben behandeld door iemand van jullie medewerkers, kun u zich wel voorstellen dat ik niet zomaar en klacht ga in dienen. Het is een winkel bediende en als zei mensen te min vind om advies te geven bij hun vragen, kan ik haar zeggen dat ik als Jurist meer en vele malen meer als de dame in kwestie verdien. Dat is niet aan de orde maar zo beledigend is haar autoritaire en intimiderende houding van deze dame geweest. Dat ik eigenlijk vindt dat ze niet bij Xenos het meest vriendelijkste personeel dat ik in Helmond en andere plaatsen ken, thuis hoort. Het is Een belediging voor de winkel en de naam Xenos. Het op ruien van de jongen mensen die daar werken, door mij belachelijk te maken is echt niet normaal.Vindt het een schande dat je jongen mensen gebruikt voor je minachting naar de mensen toe door hun in discredit te brengen.

Ben altijd graag gezien bij uw mensen , maar dit is een ontslag meer dan waard. Voel mij echt vernederd en belachelijk gemaakt en voor schut gezegd.

Met vriendelijke groet,

Gewenste Oplossing:

Wil dat die vrouw meteen maar wel direct ontslag krijgt. Eigenlijk op staande voet! Voor ze meer slachtoffers gaat maken met haar autoritaire gedrag en intimiderende dominate houding naar mensen en personeel toe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Xenos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Xenos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elisha Vos Vos