Klacht: Onbereikbaar en antwoordt nooit

op 07 september 2018 over Koopjedeal.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Probeer een computer terug te sturen als ik bel gemiddeld 20 min wachtteid aan de telefoon krijgt dan een niets zeggend antwoordt dat je moet mailen maar op mail krijg je geen antwoordt. Willen je niet helpen. Ben nu 2 weken bezig en ben net zover als 1 dag. Ik heb zelfs aan geboden de computer zelf terug te brengen.
Maar zelfs dat kan niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn computer terug kan sturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Koopjedeal.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Koopjedeal.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Koopjedeal.nl

Heeft op 17 september 2018 om 14:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Gerard van Dijk,

Wat vervelend dat het niet is gelukt om uw pakket te retourneren.

Ik heb uw bestelling erbij gehaald en nader bekeken. Helaas zie ik dat mijn collega van de retour afdeling tot op heden het serienummer nog niet heeft ontvangen, waardoor zij de retour niet heeft kunnen aanmaken.

U kunt op haar laatste e-mail antwoorden en dan kan zij dit meteen voor u oppakken.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Roos
Team Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Gerard van Dijk