Klacht: Onbeperkt internetten is HELEMAAL NIET ONBEPERKT

op 19 juni 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze adverteren met onbeperkt internetten maar nu blijkt dat dat helemaal niet onbeperkt is!!! Nadat ik in mijn tele2 app nergens onbeperkt internet zag staan, nam ik contact met ze op en nu zeggen ze ineens dat het slechts max. 5000MB per dag is??? Daar ben je met een beetje youtube zo doorheen!! Wat is dit voor een misleiding??? Stelletje oplichters zijn het in mijn ogen!! Er is daar destijds niks over gezegd met het afsluiten van het “onbeperkt internet” abonement!!!
Voel me bedrogen door ze!

Gewenste Oplossing:

Als onbeperkt ook onbeperkt is!!!

Als ik naar een restaurant ga waar ik onbeperkt mag eten tegen een bepaalde prijs word er na 5 stukjes vlees oid toch ook niet gezegd, meneer u heeft er al 5 gehad???

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrick055