Klacht: Omruiling van de kortingsavond

op 30 april 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2x telefonisch contact gehad met het hoofdkantoor ivm dat ik bij moest betalen bij een mascara omdat ik korting had gehad op de kortinsavond maar had een waterproof mascara gekocht maar moest een niet waterproof zijn. In Rotterdam werd moeilijk gedaan en moest bij betalen, echt vriendelijk werd ik niet geholpen. Ik ben toen naar kruidvat Spijkenisse gegaan in rozemarijndonk, daar heeft de assistente mij super netjes en beleefd mijn geld terug gegeven. Zeer vriendelijk personeel daar!

Gewenste Oplossing:

Zie bovenaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kriekoog