Klacht: Nummberbehoud Bliep naar Tele2 nog STEEDS niet mogelijk

op 20 juni 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na wat zoeken zag ik al klachten uit 2012 (!!) met ditzelfde probleem. Nu is nummerbehoud van Bliep naar Tele2 dus gewoon nog stééds niet mogelijk omdat dit als “intern nummerbehoud” wordt gezien. Net een half uur aan de telefoon gehangen met de klantenservices van zowel Tele2 als mobiel.nl om tot de conclusie te komen dat ze hier nog steeds geen oplossingen voor hebben. Zelfs al een klacht van de consumentenbond overheen gegaan. Wat een slechte eerste ervaring met de service van Tele2.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bliep nummer kan overzetten naar een (maandelijks opzegbaar) tele2 sim only abonnement met 5gb internet en onbeperkt bellen/smsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lomersae