Klacht: Nooit tegemoetkoming ontvangen

op 05 juli 2012 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zo’n twee maanden geleden vulde ik op deze website een klacht in dat ik dankzij de NS gestrand was op station Coevorden en daardoor niet meer naar huis kon. Zo’n twee weken later kreeg ik een antwoord van de NS terug dat ik mijn geld terug zou krijgen van deze treinreis + een gratis dagkaart. Deze dagkaart heb ik wel ontvangen, maar mijn geld terug heb ik nooit ontvangen. Ik moest zo’n Geld Terug Bij Vertraging formulier invullen en dat deed ik, op de post gedaan, maar nooit iets terug gekregen.

Gewenste Oplossing:

Alsnog zoals beloofd mijn geld terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 06 juli 2012 om 08:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Niet duidelijk over welke treinreis het gaat. Volgens onze gegevens is in mei al een bedrag overgemaakt van € 11,30. Aan klant gevraagd of haar klacht betrekking heeft op haar treinreis op traject Coevorden - Hilversum.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van NS beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door romanaschulte