Klacht: Nooit meer Corendon

op 01 mei 2017 over Margriet in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij ( mijn zus en ik ) hadden een reis gespaard naar Kreta , Corendon had een mooie aanbieding van 10 mei tot en met 17 mei chersonisos om 05.00 uur vliegen smorgens , nu heeft Corendon al 3 x de vliegreis veranderd en ja hoor wij vliegen savonds pas om 18.10uur dus komen om 23.10uur aan op Heraklion , dus we kunnen gelijk het bed induiken . Ik heb nog nooit zoiets mee gemaakt . En wij zijn en gaan wel veel vaker op vliegvakantie mijn man en ik . Wat een vervelende reisorganisatie . En maar reclame maken op tv . .

Gewenste Oplossing:

Ze kunnen de reisigers wel een compromi aanbieden

Alle klachten die gemeld zijn door Margriet 1955