Klacht: Nooit meer!!

Marjan L op 12 december 2013 over Dunyahammam Rotterdam in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb hier de slechtste behandeling ooit gehad. Ik kwam voor een brazilian wax en raad dit iedereen af! De (kleine) ruimte is ontzettend smering. Mijn schoenen plakten aan de vloer van de viezigheid (wax?). Daarbij was de kamer een grote rommel. De behandeltafel was ontzettend smering. De handdoek die er lag, lag er al een tijdje. Er zaten namelijk waxresten op van de behandelingen voor mij. Ook na mij werd de handdoek niet verschoond. Toen ik in de waxpot keek na mijn behandeling zag ik hier allemaal haren in drijven. Het waxen zelf gebeurt met een strip. Dit is erg pijnlijk bij een brazilian wax. Ik ben naar huis gegaan met blauwe plekken aan de binnenkant van mijn benen EN met een hoop wax op mijn huid. Ook na aandringen werd er geen enkele moeite gedaan de overtollige wax te verwijderen. Dit was eens maar nooit weer!

Gewenste Oplossing:

Excuses. Daarnaast moet de hygiëne dramatisch worden verbeterd! Het is nu te vies voor woorden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dunyahammam Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dunyahammam Rotterdam over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dunyahammam Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door