Klacht: non-conformiteit

op 14 juli 2017 over Home24 in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

IK blijf julie maar e-mailen maar krijg geen reactie terug op mijn e-mail.

Gewenste Oplossing:

Tevreden zal ik niet meer zijn. Ten eerste wordt mij iets geleverd met een beschadiging en ten tweede nemen jullie niet de moeite om te reageren op mijn e-mail. Ik zal nooit meer wat bij jullie bestellen en iedereen in mijn omgeving afraden zaken met jullie te doen. Voor het geval het nog niet bekend is bij jullie. Ik ben zelf een jurist en ken mijn rechten en plichten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Home24

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Home24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anchela@33