Klacht: Nogmaals voor de 3de keer stroomadapter xbox one kapot

op 19 juli 2016 over i-Mania.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de derde keer is mijn stroomadapter van de xbox one kapot gegaan. (Enorm kabaal en rood lampje, waarschijnlijk iets met het schijfje) Ik heb de eerste 2x niks laten weten omdat ik dacht dat er gewoon iets mis was gegaan. Maar deze keer gebeurd weer PRECIES hetzelfde. Dus nu twijfel ik aardig eraan of jullie oplichters zijn. Belachelijk dit. Onderhand al 60 aan jullie uitgegeven en verdorie tot 3x toe mijn stroomadapter kapot? Wel heel erg toevallig allemaal.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe EINDELIJK werkende adapter krijg. Ik blijf niet bezig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar i-Mania.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Chlott