Klacht: Nog steeds nog niks ontvangen.

op 31 mei 2017 over Dealbanana.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Langer als 20 dagen geleden heb ik een polijst set voor de boormachine besteld maar stond een wachttijd van 5-8 dagen ,later heb ik weer gezien tot 20 dagen , ik vind dat ik bestolen bent of opgelicht het is maar een bedrag van 8.95 euro dat doet er niet toe, maar je hoort niks van hun, geen e-mail dat je bestelling onder weg is totaal niks !!!!!!
Dit is voor de laatste keer zijn dat ik hun gaat bestellen.
Mijn e-mail is j.veenhoven9@upcmail.nl
Mijn ordernummer is 0030002081719028// JR.Veenhoven.
Is op 06- Mei 2017 besteld, betalingskenmerk=M1569071M10VOHIM

Gewenste Oplossing:

NIET !!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dealbanana.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dealbanana.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door DAT doe ik niet