Klacht: Nog steeds niet geleverd

op 30 januari 2014 over contactlenzenwinkel.nl in de categorie Internetshops - Brillen en lenzen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb zoals al een aantal jaren weer daglenzen besteld. Op 14 januari betaald, nog niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn email en ook de telefoon wordt niet opgenomen. Op deze site het mobiele nr.gevonden, kreeg de eigenaar aan de telefoon. Hij maakte excuses over interne problemen en zegde toe dat hij mijn bestelling z.s.m. In behandeling zou nemen. Ik ben benieuwd, wel een schade van 214 euro.

Gewenste Oplossing:

Geld terug zodat ik ergens anders kan bestellen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over contactlenzenwinkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over contactlenzenwinkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeany47