Klacht: lenzen online besteld en betaald, niet geleverd, geen reacties op mailen en bellen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor 156 Euro lenzen besteld, heel alert werd door Contactlenzenwinkel nog een vraag gemaild of de sterkte wel klopte, dat vond ik wel heel goed!… Maar ruim een maand later nog niets ontvangen en ook geen reacties op mijn berichten. Aangifte bij de politie doen dan maar.

Gewenste Oplossing:

Levering per direct of per direct geld terug overgemaakt op mijn rekening en per omgaande contact met mij opnemen wat het gaat worden. Ik moet nu elders gaan bestellen want ik ben aan mijn laatste paar maandlenzen begonnen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over contactlenzenwinkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over contactlenzenwinkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ZonderLenzen