Klacht: nog steeds mijn geld niet terug

WPaulus op 03 april 2013 over i want that musthave.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een birkin bag besteld op deze site. Als eerst duurde het een maand voordat de tas binnen was.. Hij voldeed niet aan mijn verwachtingen dus heb ik hem 18 december retour verzonden. Nu heb ik na aandringen twee keer een mail ontvangen dat het geld gestort zou zijn. Dit is helaas nog steeds niet gebeurd. Ik wacht na 3 en een halve maand nog steeds op mijn geld.

Gewenste Oplossing:

Dat het geld zo snel mogelijk terug gestort word MET verzendkosten inclusief, want dit is natuurlijk te belachelijk voor woorden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over i want that musthave.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over i want that musthave.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door