Klachten over i want that musthave.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over i want that musthave.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van i want that musthave.nl in de categorie Internetshops - Kleding

0 klachten gemeld
1.7 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

THE Musthaves waar ik per jaar zo'n 1500€ uitgeef prima als het direct geleverd wordt maar heb je een klacht geen telefoon per mail duurt het 3 dagen als je al antwoord krijgt twitter reageert helemaal niet nu nieuw chat... Lees meer

Bikini besteld

Klacht van op 29 mei 2017 over i want that musthave.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Ik heb 1,5 maand geleden een bikini besteld bij Musthave.nl ik kwam er pas later achter dat het een pre-order was. Ik had een mail gestuurd of mijn bikini eerder verzonden kon worden i.v.m dat ik op vakantie ging. Dit... Lees meer

Mijnwaistrainer.nl

Klacht van op 24 maart 2017 over i want that musthave.nl in de categorie Internetshops - Kleding

2 weken geleden heb ik een waistrtainer besteld en betaald. Ik zou het een dag later mijn bestelling krijgen helaas niks gekregen. Ik heb via verschillende communicatiekanalen contact opgenomen maar werd genegeerd. Een week later heb ik hun andere site... Lees meer

In augustus een clutch besteld voor een bruiloft in Italia. Na drie weken gestuurd over niet geleverde clutch, over niet geleverde bestelling dat wij on geld terug wilde. Na terugkomst uit Italia was plotseling de clutch geleverd. Binnen een paar dagen... Lees meer

Hallo, 28 september heb ik bij i want that musthave een horloge besteld. Na 2 weken niks ontvangen te hebben heb ik ze een mailtje gestuurd met de vraag waar de horloge bleef. Toen kreeg ik de reactie dat ze... Lees meer