Klacht: nog steeds geen tickets

op 22 juni 2016 over Giggo Tickets in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ook per ongeluk tickets besteld via Giggo. Voor het concert van Coldplay van morgen. Best veel voor betaald maar nog steeds niets binnen. Ik heb een week of twee geleden gemaild, kreeg als antwoord dat ze uiterlijk 1 dag van tevoren binnen komen. En dat is nu. Nog steeds niks!!

Gewenste Oplossing:

als ik mijn tickets heb, ( voor het concert van morgen) of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Giggo Tickets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Giggo Tickets nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door margot73