Klacht: Nog steeds geen nieuwe ov

op 23 juni 2016 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 juni een nieuwe ov chipkaart online aangevraagd en nog steeds niet ontvangen. Andere verloren. Het bedrag wat op de verloren ov ook nog niet teruggestort. In de tussentijd al 3 keer gebeld met ov chipkaart. Krijg steeds een vaag antwoord en ik heb 2 weken zonder korting moeten reizen en de korting van de bus nog steeds niet. Ze zouden me terugbellen ook niet gebeurd!! Serieus ben het wachten zat. Binnen 3 werkdagen geleverd zeggen ze dan. Niet dus! Eerlijk zijn is ook moeilijk waarom het zolang duurt.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn ov chipkaart! Maak nu allemaal onnodige kosten doordat ik geen persoonlijke ov geleverd krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ov chipkaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nadiat88