Klacht: Nog steeds geen internet, en verschrikkelijke klantenservice

op 05 juli 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds begin dit jaar heb ik een simonly abonnement, bellen/sms/internet. eerst deed sms het al niet, dit is na een week echter opgelost, maar vanaf het begin heb ik al geen internet met mijn smartphone. ik heb nu al 5x een lijstje moeten nalopen, en dan zouden zij kunnen zien wat er aan de hand was, en het oplossen, en mij vervolgens mailen. echter 2 van de 5x hebben ze nooit terug gereageerd, en de andere 3x zeggen ze dat ik gewoon internet heb, en dat ze niets kunnen vinden, terwijl ik gewoon helemaal geen internet heb. De klantenservice is zelfs om te huilen, je staat minimaal een 20 min in de wacht, en vervolgens zullen ze het oplossen en een mailtje sturen.
ik ben inmiddels ruim 5 maanden hiermee bezig en ze snappen het nog steeds niet.

Gewenste Oplossing:

zorgen dat internet het gewoon gaat doen, en zorgen dat de klanten service beter geregeld word, ze zijn ten eerste verre van vriendelijk, en ze weten niet hoe ze problemen moeten oplossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 01 november 2012 om 14:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Zeer waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door sjaakie.b.jj