Klacht: nog steeds geen geld retour!!

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in november 2019 laarsjes besteld. waren een pre order en zouden in januari van dit jaar worden geleverd. begin februari kreeg iedereen te horen dat door het corona virus niets kon worden verzonden vanuit china.
we hadden de keuze: wachten op je bestelling of je geld retour.
ik koos voor mijn geld retour, net zoals de meesten.
na 2 ( nog) vriendelijke mails gestuurd te hebben dat ik mijn geld nog steeds niet retour had ben ik er nu wel klaar mee!
het is onderhand al bijna half maart en ik heb nog steeds geen cent retour mogen ontvangen! als je een mail stuurt is er niet eens het fatsoen om je een mailtje terug te sturen. eens kijken wat de rechtsbijstand hier van zegt!
wat een waardeloos bedrijf! geen goed woord voor over!!

Gewenste Oplossing:

als ik z.s.m. mijn geld retour gestort heb gekregen!

Reactie van de melder van de klacht sabine71

6 maanden geleden - bovenstaande betreft MAKE fashionaccessoires

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MAKE Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sabine71