Klacht: Nog steeds geen fiets

op 14 augustus 2017 over BikeDepot in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb dinsdag 1 augustes en fiets besteld en betaald alleen vorige week maandag een mail binnen gehad na dat ik een mail had gestuurd over dat de fiets nog steeds niet binnen is kreeg ik te horen dat die niet meer op voorraad was nou heb ik een andere kleur moete uit kiezen en zins dien alweer een week lang geen antwoord op me mailtjes en nog steeds geen fiets. Erg jammer dit

Gewenste Oplossing:

Als de fiets binnen komt deze week nog heb al lang genoeg gewacht en anders mijn geld terug zo snel mogelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BikeDepot

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BikeDepot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Michelle1997