Klacht: Nog geen levering

op 20 juli 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim een week geleden 12/7 heb ik een stukje vinyl besteld bij Leen Bakker Leypark in Tilburg. Deze zou woensdag aankomen en ik zou gebeld worden of deze met een vroege of late vracht zou komen.
Vandaag, vrijdag, terug naar de winkel gegaan. Daar een raar verhaal dat de vracht op dinsdag en donderdag komt maar dat mijn stukje vinyl bij de vracht van vandaag zou zitten. Na mij erop te hebben gewezen dat er op de vrachtbon staat dat er gebeld zou worden en dat ik daarom niks te klagen heb ookal is mijn bestelling al twee dagen te laat kon ik naar huis met de woorden ‘Wij bellen u. Tot ziens’

Het is nu vrijdagavond en ik heb nog geen enkele reactie van Leen Bakker gehad. Ik ga hierdoor financiele schade oplopen omdat ik mijn praktijk-ruimte niet in gebruik kan nemen voordat deze vloer binnen is.

Gewenste Oplossing:

Leveren, excuses en financiele vergoeding voor elke dag later dat ik mijn salon kan openen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Gebkje