Klacht: nog geen geld terug

op 12 mei 2020 over Frank.nl in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een toren ventilator besteld die was kapot toen ik hem uitpakte. Intussen is de ventilator retour ontvangen en zou ik mijn geld terug krijgen binnen 2 weken. Vind ik een hele lange termijn maar we zijn twee weken verder en ik heb mijn geld nog niet terug.

Gewenste Oplossing:

zo snel mogelijk het aankoop bedrag terug storten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Frank.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Frank.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sanboll