Klacht: Nog altijd geen levering

op 04 mei 2017 over Kloegcom.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Alhoewel er op de site staat dat wanneer een hoesje op een werkdag voor 17.00 besteld wordt, het hoesje de volgende dag geleverd wordt, is mijn bestelde hoesje na een week nog altijd niet geleverd. Natuurlijk heb ik rekening gehouden met koningsdag en het weekend, maar alsnog zijn er tenminste drie dagen waarop al geleverd had kunnen worden. Teleurstellend dat er op mijn navraag per email ook nog altijd niet is gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Als het hoesje in goede staat op tijd wordt geleverd en wanneer er op tijd op mijn mail wordt gereageerd. Allebei is al niet gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kloegcom.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Kloegcom.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door v. Funcke