Klacht: No show attest

Louis Adjei op 20 oktober 2022 over Schipholtickets.com in de categorie Internetshops - Algemeen, Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ,

Wegens een sterfte geval in de familie kon ik mijn reis niet maken.
Om mijn annulatie verzekering van een externe firma te kunnen aanspreken heb ik een attest nodig dat ik niet op die vlucht zat.

Ik heb al meerdere mails naar Schipholtickets gestuurd waarbij ze mij de eerste x met een mail beantwoorde die ik niet begreep. Als ik dan voor wat meer info vroeg, kreeg ik een automatische mail van het zelfde mail adres en nu antwoorden ze niet meer.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een document ontvangen waar opstaat dat ik niet op die vlucht zat.

Bericht van Schipholtickets.com

5 maanden geleden - Geachte klant, het spijt ons dat uw ervaring niet was zoals u had gehoopt. Onze klanten tevreden stellen is ons belangrijkste doel, dus we zullen uw zaak beoordelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen. Groeten

Alle klachten die gemeld zijn door Louis Adjei