Klacht: Niks horen na retour

op 26 mei 2020 over Mango Outlet in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling bij mango Outlet geplaatst en deze deels retour gestuurd.
Ondertussen 2 mails gestuurd om te horen wat de status van terugbetaling is maar tot 2 keer toe niks gehoord en ook nog geen geld terug gezien terwijl er al weken overheen zijn gegaan en ik via track en trace heb gezien dat het pakje er al vrij snel was aangekomen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten wanneer ik mijn terugbetaling kan verwachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mango Outlet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Polletje91