Klacht: nike schoen laten los boven op de schoen niet goed gelijmd.

op 11 oktober 2016 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het effect boven op de schoen laten los ze zijn 10 sept gekocht! nu een maand oud. Terug gegaan naar footlocker Arnhem daar op niet zoon nette manier te woord gestaan. ook spreken ze daar wat meer met straat taal dan in het gewone NL. Mevr het is slijtage.

Kunnen jullie mij helpen. een foto van de schoen zit in de bijlage! Graag antwoord terug!

Gewenste Oplossing:

Ik weet dat ze bij Nike mij klachten in behandeling hadden genomen en dat je binnen 3 maanden 100 procent vergoeding krijgt dus op zijn minst dat mijn zoon nieuwe schoenen mag uit zoeken bij jullie in een van de filialen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lancejanpeter