Klacht: Nike binnen 3 weken kapot

op 13 juli 2016 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een nike air max 2016 gekocht voor 190 euro. Na 3 weken is die lucht ding kapot, dit vind ik echt niet kunnen. Vooral omdat ik het maar 5 keer had gedragen. Ik verwacht van een schoen van 190 dat ik er zowieso een paar jaar mee door kan. Ik heb de bon en alles nog, maar die 28 dagen retour is al verlopen. Wat kan ik nu doen? Krijg ik een nieuwe of is dat jiet mogelijk?

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik een nieuwe air max 2016 krijgt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suwendley_eugenia@live.nl