Klacht: nike air max 2016 leeggelopen

op 02 september 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij zalando schoenen van nike gekocht. ik heb de schoenen 6 keer aangehad en ze zijn vandaag terwijl ik naar de stad liep opeens leeggelopen. Ik heb gekeken of ik scherpe voorwerpen kon vinden op het pad waar de schoen is leeggelopen en ik kon niks vinden. ik vind dat ik voor de prijs van 140 euro zeker wel betere kwaliteit mag verwachten.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe schoenen, of geld terug!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door petrakodde