Klacht: nieuwe software update

op 25 januari 2014 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Woensdag heb ik een aoftware update op me telefoon gedaan en sindsdien functioneert hij niet goed. Ik kan hem na het belleb niet meer ontgrendelen en na het ladebbook niet meer. Kan sommige telefoonoproepen niet opnemen en kan zelf niet ophangen. In mijn omgeving hebben sommige mensen die een sony gebruiken er ook last van wie o wie heeft er meer last van? Help me please

Gewenste Oplossing:

Dat ik weer normaal me telefoon kab ontgrendelen en normaal zonder te resetten en aan en uit te zetten kan telefoneren en opnemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yasroos