Klacht: Nieuwe lenzen

op 19 september 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren zachte maand lenzen van het Kruidvat en was er altijd heel tevreden over. Deze week voor het eerst de nieuwe versie in gebruik en ik heb in het donker echt minder zicht, of er vuil tussen zit. Overdag is het weer goed. Verder zijn ze heel kwetsbaar. Ik ga op zoek naar een alternatief.

Gewenste Oplossing:

De oude versie in de winkel of via de webshop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan Bakker