Klacht: Nieuwe glasvezelaansluiting 26-5-2021, en geen tele teletekst op tv

op 31 mei 2021 over Delta in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij aansluiting is beloofd dat het tv pakket hetzelfde zou zijn.Daar breekt Delta zijn belofte !!, want geen tekst ondersteuning ! Dat kan in absoluut niet missen. Ik hoor erg slecht ,zo als veel ouderen. Als dat niet opgelost kan worden dan moet maar om gaan zien naar een ander provider. Want zonder heb ik niets aan de TV.
Met 1 muis klik kan ik bij Delta allerlei pakketten bestellen, dus ik vermoed dat dit wel mogelijk moet zijn.Het zal u verder duidelijk dat wij zeer ontevreden zijn en wij spijt hebben van de aansluiting.

Gewenste Oplossing:

Met teletekst ondersteuning zou ik tevreden zijn.
Ik heb niet zoveel jaren meer te leven en kijk graag TV ,maar zonder tekst ondersteuning heb ik er niets aan. Ik ben 76 jaar (1944).

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Delta over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door marcusse