Klacht: Nieuwe dienstregeling

op 12 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De nieuwe dienstregeling heeft niet echt een goede aansluiting op het trein vervoer. Als ik de eerste trein moet halen moet ik met de bus van 6:15 bij een halte op bijna 15 minuten lopen. Terwijl er een halte bij mij in de wijk staat en daar eerder 4 keer per uur de bus kwam. En nu nog maar 2 keer en als ik die bus neem mis ik op 3 minuten de eerste trein.
Als ik terug moet heb ik 2 minuten om.vanaf de trein na de bus te lopen. En anders een half uur wachten.

Gewenste Oplossing:

Zoals de vorige dienstregeling was. Alles ging goed en ik altijd optijd was en goede aansluiting.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dennis83