Klacht: nieuwe afspraak maken

op 21 april 2017 over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kreeg vandaag een briefje van de online pakket dienst door de bus. Ik was niet thuis en moet nu een afspraak online maken. Het nummer dat de bezorger heeft opgeschreven om online een afspraak te maken, doet het echter niet, of is niet kloppend, dus dan kan ik ook geen afspraak maken.

Ook is totaal onleesbaar opgeschreven waar het om gaat, ik meen KPN te ontcijferen…. Overigens kan ik me helemaal niet herinneren iets online besteld te hebben bij KPN…

Gewenste Oplossing:

gewoon afgeven bij de buren, of vragen van te voren wanneer iemand thuis is, maar niet van die vage, niet kloppende briefjes door de brievenbus ajb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Reviva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Reviva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Reviva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Reviva

Heeft op 01 mei 2017 om 15:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Er is op jouw adres inderdaad geen bestelling bekend. Ik kan daarom ook helaas niet achterhalen om welke koerier het gaat. Aangezien je zelf aangeeft geen bestelling geplaatst te hebben vermoed ik dat de koerier het briefje in de verkeerde bus heeft gedaan, je kunt het briefje dus negeren. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Online Pakket Dienst.

Alle klachten die gemeld zijn door bibi 33