Klacht: Nieuw paar havianas na enkele weken kapot

op 16 juli 2017 over Havaianas in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nieuwe havaianas gekocht, en normaal paar en een sandaal paar. Bij een paar is het nopje afgebroken aan de onderkant, en bij mijn sandalen paar is het bandje gewoon gescheurd. Ik vind dit echt belachelijk. Je kan nog eerder een goedkoop paar van een aantal euro’s kopen dan dat je deze dure en slechte kwaliteit slippers koopt!! Ze zouden gewoon slippers moeten terug nemen en een nieuw paar retour sturen!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn met een nieuw paar of gewoon mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havaianas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havaianas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rhodee