Klacht: Nieuw gluten vrij brood is niet lekker

op 22 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht altijd Genius brood bij de AH en sinds ze over zijn gegaan op hun eigen merk moet ik nu een andere oplossing zoeken. Ik kocht namelijk meerdere broden die ik in de vriezer bewaarde maar als je er 1 snee van wilt pakken dan breekt het in super kleine stukjes. Ook krummelt het als een gek en is de smaak hartstikke droog.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er weer Genius brood wordt verkocht! Ik heb namelijk overal gekeken ook online maar het is verder nergens te krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ineke1666