Klacht: Niets ontvangen, opgelicht

op 22 juli 2012 over apple2u.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zo’n 3 maanden terug een Wii oplaadstation besteld bij Apple2u.nl. Ik heb nooit iets mogen ontvangen, en als ik naar de website ga, kom ik op de pagina van mijnwebwinkel.nl waarop staat dat de webwinkel momenteel gesloten is. Ik heb een email gestuurt naar mijnwebwinkel.nl, maar helaas geen reactie. Geen product, geen geld en geen reactie van Apple2U en MijnWebwinkel, kortom: geen service! MijnWebwinkel laat deze oplichterij gewoon doorgaan zonder er naar om te kijken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn producten zou ontvangen en een mail waarin uitleg wordt gegeven van Apple2U over deze gang van zaken.

Alle klachten die gemeld zijn door Marko-94