Klacht: niets ontvangen

op 10 september 2018 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kreeg op 3 aug. jl. een herinnering brief van een prijs van april jl. Heb nooit een felicitatie prijs brief ontvangen in die periode. Heb op 4 aug. op deze herinnering een keuze gemaakt voor een dagje weg naar keuze, maar tot nu nog geen bericht ontvangen of gekregen. Hoe kan dit??

Gewenste Oplossing:

Als ik geen brief ontvang moet er toch naar gekeken worden of deze wel is verstuurd naar mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j.vstuivenberg@caiway.nl