Klacht: Niets geleverd, blijft op Verwerken staan.

op 24 september 2016 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 30 augustus 3 albums besteld. Heb dit afgelopen jaren vaker gedaan en ging altijd prima. Levertijd is 5 werkdagen, dus normaal lekker snel. Nu nog niets ontvangen. Bellen levert een voicemail op dat je moet mailen. Dit meermaals gedaan echt 1 reactie gehad dat het langer zou duren. Dit is inmiddels al weer 2 weken geleden.

Gewenste Oplossing:

Ik had graag zsm de albums geleverd. Echter als dit niet voor 1 oktober 2016 is heb ik graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fotoalbum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lindapenninx@hotmail.com