Klacht: Niet werkende codes van bol.com kaart

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een cadeaukeuzekaart ontvangen voor mijn verjaardag. Ik besteld hier een bol.com kaart (t.w.v 15euro), ik wacht al paar dagen en uiteindelijk was het er gekomen alleen helaas de codes op bol.com werkt niet! Dus mailde ik aan Cadeaukeuzekaart over de codes, en een dag daarna ontving ik mail van Nick – de office assistent- heeft mij beloofd gisterenavond de werkende codes voor mij te sturen…maar tot nu toe ontvang ik nog steeds niets van Cadeaukeuzekaart of van Nick.

Gewenste Oplossing:

Ik wil snel mogelijk een werkende codes van bol.com. Schande! duurt dat paar dagen om een werkende codes te vinden/activeren??

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Cadeaukeuzekaart.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Kiki Pradiany Kusumasari