Klacht: Niet werkend bankstel

op 16 februari 2018 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het uitklap gedeelte van onze bank werkte niet goed maar ik dacht dat het aan mijzelf lag omdat erbij het uitklap gedeelte ook een ander probleem was hebben we dit gemeld op 13 oktober eindelijk op 6 december kwam er een monteur.
Ik vroeg of de man ook even wou kijken waarom mijn gedeelte zo moeilijk uitklapte maar o nee daar moest ik een nieuwe melding voor doen echter toen ik ‘savonds mijn gedeelte uit wilde klappen werkte het helemaal niet meer, waarschijnlijk omdat de bank plat gelegen had? Dus maar weer melding gemaakt bij leen bakker op 7 december nu komen ze op 2 maart wat een SUPER slechte service

Gewenste Oplossing:

als ik binnen 2 weken geholpen wordt en niet na maanden

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr grootveld