Klacht: Niet verkrijgbare houder Sensor exel

op 22 juli 2016 over Gillette in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kocht gisteren 10 scheermesjes Sensor Exel. Ik heb een houder Mach 3 turbo. Er werd mij verzekerd dat deze mesjes op alle houders pasten. Niets bleek minder waar. Na een bezoek aan AH, Etos en Kruidvat bleek de houder voor bovengenoemd product niet leverbaar. Ik heb dus voor 13,60 euro scheermesjes gekocht waar ik niets aan heb. Ik ben daar verbolgen over! Wat doen we daar aan?

Gewenste Oplossing:

Wanneer u zorgt voor een passende houder. Ik voel me misleid!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gillette

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gillette nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door poumie1956