Klacht: Niet uitbetaald gekregen

op 17 augustus 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had voor celine dion 1 kaartje verkocht twv 250 euro. Op 27 juli kreeg ik een mailtje dat ze het bedrag hebben overgemaakt en dat het tot 10 werkdagen kan duren totdat het bedrag op mijn rekening staat. We zijn nu inmiddels meer dan 10 werkdagen verder en ik heb nog niks ontvangen. Ik heb ze 2 keer gemailt en mij werd verteld dat ik contact moest opnemen met mijn bank. Aangezien ik veel verhalen lees over viagogo vraag ik mij af of ik uberhaupt ben uitbetaald.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld krijg aangezien het een dure ticket was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zehra123