Klacht: niet tevreden

op 29 augustus 2017 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb bedrag van 2000 euro opgewaardeerd afgelopen vrijdag maar staat nog niet op mijn rekening en ik heb mijn geld nodig om te leven en na het weekend kreeg ik een email van jullie dat ik vreemd ben en onjuiste gegevens van mij maar dit klopt niet en ik ben echt niet blij mee door dat

Gewenste Oplossing:

ik ben nooit tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nahla Albadry