Klacht: Niet te boeken

op 29 november 2016 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een voucher die geldig is tot 1 februari 2017. Er is zo goed als niets te boeken en je kan slechts 4 weken naar voren kijken. Ik heb contact opgenomen met het hotel met de vraag wanneer ze mogelijk een kamer hebben in januari (bij de dikke van Dale), maar daar geven ze aan geen info te kunnen geven. Dus ik heb spijt dat ik deze voucher heb verzilverd en ben bang dat ik zelfs het geld gewoon kwijt ben.
Graag een passende oplossing!

Gewenste Oplossing:

Als ik een nacht kan boeken bij de dikke van Dale ( ik zie namelijk op hun site dat er best kamers beschikbaar zijn)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Fletcher Hotels in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Esthercomes