Klacht: niet rijden trein

op 24 januari 2014 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik reis iedere werkdag van alkmaar noord naar hoorn en terug,
En waar ik me de laatste 2 maanden aan erg is dat de trein niet rijd of tot een bepaalt station rijd. Waardoor ik te laat op mijn werk kom. Of veel later thuis kom. Ik vind een vertraging van 5 minuten niet erg dat kan gebeuren maar de vertragingen worden steeds langer. Ik koop wel elke maand een maand kaart van 147 euro dus je mag dan toch verwachten dat de vertragingen niet te veel oplopen.

Gewenste Oplossing:

bestaat er een vergoeding als er zo veel vertragingen zijn. en zo ja hoe werkt dat..

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

NS

Heeft op 27 januari 2014 om 12:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij hebben de klant van informatie voorzien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door erikalie